Sunday, December 13, 2009

sorry to all 3DDP contestant...


sorry to all 3DDP contestant...sy tarik diri laa..rasanye diri tak cukup kuat untuk start 3DDP ni bebanding 99HTN..maybe sebab kena avoid masakan begoreng n yang pastinya sebab tak laluu la SAYUR !!!btw,gud luck to all 3DDP contestant ..

3 comments:

Kaseh said...

jgn la tarik diri yang.. masih boleh diteruskan lagi kalau takat termakan nasi sekali dua.. tak besh la kalau tak ramai.. kaseh pun dah byk kali mkn nasi... yg penting bleh loseweight

Nur Fazlizah said...

awak, kite pun ari nie terkantoi untuk 3DDP. nak start semula esok. tak sempat buat preparation la...

Mia-Ina said...

lor adik fara dah tarik diri ke....tak best aa adik xde....pepun, semoga adik meneruskan 99HTN dgn gigih ye